DOTARI CABINETE MEDICALE / SPITALE


APARATURA MEDICALA
INSTRUMENTAR MEDICAL
MOBILIER MEDICAL
CONSUMABILE

Magazin online - instrumentar chirurgical

articol_pic

Medfarm Trading a lansat un nou site de specialitate www.instrumentemedicale.ro un magazin online prin intermediul caruia pot fi achizitionate o gama variata de instrumente chirurgicale , cu dimensiuni si forme adaptate in raport cu regiunea la care se lucreaza.

Lansarea acestui magazinului on-line a devenit o necesitate dupa ce primul nostru magazin www.medfarmshop.ro a inregistrat un succes pe piata magazinelor online de dispositive medicale.
Site-ul este structurat pe cele doua categorii de instrumente chirurgicale: instrumente chirurgicale generale si instrumente chirurgicale de specialitate.
Instrumentele chirurgicale generale sunt de obicei utilizate in aproape orice tip de interventie chirurgicala, iar instrumentele chirurgicale de specialitate sunt utilizate pentru un anumit scop in timpul unui anumit tip de chirurgie (exemplu in ginecologie,otorinolaringologie, stomatologie, etc).

Speram ca diversitatea, calitatea si pretul produselor oferite sunt argumentele care va vor determina sa deveniti partenerii nostrii.

inapoi la articole